Jump to content

- - - - -

Վախ, տագնապ, ֆոբիա

28 replies to this topic

#21 SkyFlyer

Administrator

• Admin
  • PipPip
  • 940 posts

Posted 04 May 2007 - 07:01 PM

View PostMeri, on May 1 2007, 11:10 AM, said:

Lil ջան, գանձ գտած մարդու բնական վախ է: :unsure:

Ժողովուրդ, երկրաշարժերից վախս շատ լուրջ է, խորհուրդներ տվեք: :angry:
Փորձիր գտնել ու կարդալ երկրաշարժի ժամանակ կատարվելիք անհրաժեշտ քայլերի մասին ուղեցույցը։ Դա փոքրիկ խորհուրդների շարք է, որը սովորեցնում է տարրական բաներ, որը շատ օգտակար է իմանալ երկրաշարժի ժամանակ պաշտպանվելու համար։
Ավելի ճիշտ, որոշեցի սարքել նման մի ուղեցույց, որը օգտակար կլինի բոլորին։ Այն կարող ես գտնել http://www.armtown.c...p?showtopic=137
Մի՛ եղէց անպտուղ ի փոքր վաստակոյս`
Իբր ապաջան սերմանող անբերրի երկրի:
Նարեկացի

#22 NARINE

Newbie

• Members
  • Pip
  • 77 posts

Posted 09 May 2007 - 07:07 AM

View PostLilit, on Apr 18 2007, 03:50 AM, said:

Մի տարի առաջ ես ոչ մի բանից չէի վախենում, մտածում էի ինչ որ լինելու է կլինի, իսկ ես կանեմ ինձանից կախված ամեն ինչ որ կանխեմ վատը, իսկ ինչ որ ինձանից կախված չէ ես ի զորու չեմ: Իսկ հիմա ես վախենում եմ որ մի օր իմ բալիկի հետ հանկարծ վատ բան չպատահի...

Լիլիթ հարգելիս վախդ զուտ հորմոնների հետ կապված զգացմունք է: Քեզ հավաստեցնում եմ բալիկիդ ոչինչ չի պատահի:
Սեփական փորձից եմ ասում նորածինի մայրը ամնազգայուն արարածն է:

Լավ կաց: Քեզ հուզմունքներից հեռու պահիր:

ՆԱՐԻՆԵ

#23 Lilit

Member

• Members
  • PipPip
  • 124 posts

Posted 09 May 2007 - 08:27 AM

View PostNARINE, on May 9 2007, 04:07 PM, said:

Լիլիթ հարգելիս վախդ զուտ հորմոնների հետ կապված զգացմունք է: Քեզ հավաստեցնում եմ բալիկիդ ոչինչ չի պատահի:
Սեփական փորձից եմ ասում նորածինի մայրը ամնազգայուն արարածն է:

Լավ կաց: Քեզ հուզմունքներից հեռու պահիր:
ՆԱՐԻՆԵ

Նարինե ջան, շնորհակալ եմ...
Ի դեպ, այսօր բալիկս դարձավ հինգ ամսեկան :)

#24 Lila

Newbie

• Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 27 August 2007 - 12:57 AM

Voxjuyn Meri jan!
Sksenq nranic, vor vax@ mi xorhurdov chen anckacnum, isk heto chgitem inchi mots mecaguyn cankutyun arajacav, vor du erkrasharjic chvaxenas` hogebani bzik a!
Vax hanel@ erkar konsultacia e, ete iroq vaxenum es, karox enq pordzel miasin haxtaharel...

#25 Guest_Meri_*

• Guests

Posted 27 August 2007 - 05:01 PM

.

#26 Lila

Newbie

• Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 27 August 2007 - 08:59 PM

Gorc@ vochinch pchacnel chi karox... :(
Meri jan, ay tes du vaxenum es, bayc inch vor qayler arel es, mich chhavaral@, vor vaxd kancni?.....nayum em tariqid u hamozvac em, vor aydqan hasun mard@...nman arjeqnerov( Grarumnericd hetevum), chi karox aprel karcracac ev kpchun mtqerv, vor ibr chi havatum, kam chi karox...karox es, en el vonc es karox! Isk Astcun havatum es, barekam? :D

#27 Guest_Meri_*

• Guests

Posted 28 August 2007 - 11:13 AM

.

#28 Lila

Newbie

• Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 28 August 2007 - 09:04 PM

Meri jan, :) Edpes vor lini, mer petutyun@ erbeq voch mi tvyal el voch mi stuyg xndri veraberyal chi tramadri, parz patcharov` chuni tvyalner...kam uni ir nerqin xohanoci hamar e! Orinak@ karox em berel, erb ancnum ei qaxaqaciakan pashtpanutyan ev arajin ognutyun daser, skzbum shat ei hetaqrqrvac hachaxum` apahovutyan zgacum dzerq berelu ev mardkanc ogtakar linelu hamar....bayc ban@ hasav nran, vor dasaxos@ aranc taqcnelu iroxutyun@ asac.- Ete erkrasharj e linum u mnum eq platakneri mej, apa....xuchapi mi matnveq! :help: mi nexveq! Patkeracnum es?
Qez mot amen inch shat aveli bnakan e, aysinqn`
1. Fobian chpatcharabanvac vax e, vori patcharn angitakcakan en ev hin( orinak erb mankutyunic e galis)
2. Tagnap@ chuni obyekt, ayn hormonal bnuyt uni, inch vor tex el xarnvacqic e kaxvac, ev bnavorutyan histerik sheshtvacutyan patchr karox e linel
3. Isk Vax@` aysinqn patcharabanvac apahovutyan xndir@, ayn aroxch erevuyt e, bnakan ev shat depqerum el mardkanc kyanqn e prkum. Che vor texin vaxenal@ orinak ays depqum erkrasharjic bnakan e. Estex mi ayl harc e indz mot arajanum` isk ete xoranas hogud mej hnaravor e vor anapahovutyun zgalu ayl patcharner unes ev verjinis obyekt talu hamar veragrum es erkrasharjin? :( :D

#29 Guest_Meri_*

• Guests

Posted 29 August 2007 - 10:04 AM

.